GLOBALin tarina

Japanilaista veitsiperinnettä ja laatua

Ensimmäiset GLOBAL-keittiöveitset ja -tarvikkeet suunnitteli vuonna 1983 Komin Yamada, joka on tunnettu japanilainen muotoilija. Yamada on saanut koulutuksensa tokiolaisessa Ikuin teollisen muotoilun oppilaitoksessa. Komin Yamada sai tehtäväkseen suunnitella ”maailman parhaan veitsen” ja käyttöönsä lähes rajattoman budjetin.

Veitsen piti täyttää seuraavat ominaisuudet:

› Mullistava
› Äärimmäisen terävä
› Moderni muotokieli
› Ergonominen kahva
› Kevyt ja tasapainotettu

Muotoilun tuli täyttää sekä ammatti- että akotikokkien vaatimukset.

Yamada onnistui tehtävässään! Hänen innovatiivista muotoiluaan on ylistetty, sillä siinä yhdistyvät perinteinen japanilainen käsityö, laatu ja tarkkuus.

GLOBAL-veitsille on tunnusomaista oma ainutlaatuinen teräslaatu, erikoishionta ja saumaton rakenne, joka tekee veitsistä hygieenisempiä.

» Mikä erottaa Global-veitset muista veitsistä?

Kominyamanda, Global, stilrent, køkken, køkkenknive, tilbehør, skarp, knive, Global NI, Sai, Global SAI,
Global køkkenknive på magnet, Global G-1 Universalkniv, Global G-9 Brødkniv, Global G-5 Grøntsagskniv, Orientalsk, Global GS-11 Universalkniv, Fleksibel, Global GS-2 Universalkniv, Global GSF-15 Urtekniv, stilrent, design, køkkenkniv, skarp, skarpe,

Veitsimallit

GLOBAL-veitsien nimissä esiintyvillä lyhenteillä on seuraavat merkitykset:

› G = Global

› GS = Global small 

› GSF = Global Small Forged. 
Tämä veitsi on stanssattu levystä, taottu ja hiottu pieneksi ja kevyeksi veitseksi.

› GF = Global Forged, myös PRO = ammattilaisveitsi. 
Veitset ovat täysin taottuja tai valettuja, ja niiden terät ovat paksumpia, painavampia ja tasapainoisempia kuin G-veitsien. GF-sarjan veitsissä on tukevammat kahvat ja syvennys peukaloa varten, joka estää kättä luistamasta kohti terää. GF-veitset on lopuksi hiottu erittäin hienolla hiomakivellä – karkeudella 5000, kun G-veitset on hiottu karkeudella 1000.

Käytämme evästeitä X